Autorecenzarea asistată în Comuna Cetariu - RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI 2022

Autorecenzarea asistată în Comuna Cetariu - RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI 2022

 
Autorecenzarea asistată reprezintă acţiunea prin care înregistrarea informaţiilor cuprinse în programul de observare al recensământului pentru o anumită unitate statistică este efectuată de către persoana însăşi, cu sprijinul unui recenzor.

Autorecenzarea asistată se poate realiza atât de pe echipamentul propriu al persoanei care se autorecenzează, sub îndrumarea recenzorului ARA, cât şi de pe tabletele electronice puse la dispoziție de UJIR-uri prin intermediul primăriilor și instalate în spații special amenajate.

Recenzorii pentru autorecenzarea asistată își vor desfășura activitatea în perioada 14 martie – 15 mai 2022.

Recenzorul ARA vă așteaptă zilnic la sediul Primăriei Cetariu, în timpul programului de lucru!

Pentru ambele situații - fie că vă completați chestionarul acasă, fie că optați pentru autorecenzarea asistată, puteți beneficia de o zi liberă plătită de către angajator.

Recensământul este un proces obligatoriu în care oamenii trebuie să completeze chestionarele puse la dispoziție de Institutul Național pentru Statistică și se poate face în două moduri: vă puteți autorecenza singuri, acasă, intrând pe site-ul https://www.recensamantromania.ro sau vă puteți adresa recenzorului de la Primărie - Hosu Tünde - care vă va ajuta cu autorecenzarea.