ANUNȚ UMANITAR DE INTERES PUBLIC în vederea organizării eficiente şi unitare a acţiunilor umanitare privind sprijinul populaţiei civile refugiate din Ucraina

ANUNȚ UMANITAR DE INTERES PUBLIC!
În vederea organizării eficiente şi unitare a acţiunilor umanitare privind sprijinul populaţiei civile refugiate din Ucraina, în baza Ordinului Prefectului nr. 439351 din data de 26.02.2022, în judeţul Bihor primăriile vor organiza puncte de colectare temporară a ajutoarelor furnizate de către cetăţeni/organizaţii neguvernamentale.
Bunurile materialele (neperisabile) vor fi colectate şi depozitate în spaţii adecvate în cadrul Primăriei Cetariu, iar situaţia centralizatoare a acestora se va transmite zilnic la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (C.J.C.C.I.).
Așadar, dacă doriți să donați pentru a ajuta refugiații din Ucraina aflați în dificultate, vă rugăm să vă aduceți donația la Primăria din Cetariu, în fiecare zi în timpul programului de lucru (08:00-16:00) iar după programul de lucru sunând anterior la telefon.